Category Archives: Dhënia e Informacioneve Shpjeguese

Ligjëratë në Kushtetutat sekularizmit braziliane

IMG_3167

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Mesha e Shenjtë në falënderim për ditën e vetëdijes Zi

Mesha e Shenjtë në falënderim për ditën e vetëdijes Zi

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Memory i vogël Afrikës - Programi

ftesë

Shërbimi: Kryetari i Përgjithshëm: Prof. Ivanir dos Santos Data: 19 nëntor 2014 Orari: 16h - Mesa Hapja Jaime Antunes - Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave Kombëtare Alberto Gomes Silva - CEO i kompanisë për Zhvillimin Urban te Rajonit Londrës e Rio de

Memory i vogël Afrikës

ftesë

Dokumentari Memory i vogël Afrikës, autor nga Jorge Melo, do të lirohet nga Qendra për artikulimin e margjinalizuara Popullatat (ceap) në sallën e Arkivave Kombëtare. Nuk do të ketë diskutime dhe koktej. Filmi është i sponsorizuar nga Porti Company

Një kujtesë e vogël Afrikës

ftesë

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Black Ball Mirë - afrocultural Fair

Nëntor 20

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar.

Tetor 15 mësues

Dita Teacher

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Lidhja 1 Konferenca Carioca rrota në rrugë

IMG_0235

Kliko imazhin për ta zmadhuar Kliko imazhin për ta zmadhuar

Death Note - Mercedes Baptista

mercedes-Baptiste-balerin-negra1

Ajo është me keqardhje të thellë që kemi shpallë kalimin e Mercedes Baptista, balerinë e parë e zezë Theatro Komunale. Në vitin 2007, balerin klasik ishte një prej pleqnis të Çmimit të Lirisë Camellia për punën e tij të rëndësishëm në luftën për riafirmimin e

Klasit inaugurues i NUFAC

E-flyer-nufac

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar. Ngjarja është e hapur për publikun.

Seminar - shtet laik dhe mbrojtja e lirisë fetare

Seminar - shtet laik dhe mbrojtja e liberade fetare

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Vdekja SHËNIM i Sergio Martins

sergio-Martins

Ajo është me trishtim të thellë që Udhëheqësit APEC dhe kolegët shprehin dhembje mbi vdekjen brutale të avokatit Sergio Martins, ish bashkëpunëtorit dhe shokut në luftën për të kapërcyer e racizmit dhe dhunës në vendin tonë. Na vjen keq këtë humbje të pariparueshme

Term i Marrëveshjes së rënë dakord midis ceap dhe PALMARES Fondacioni

ExtratoProposta

Term i Marrëveshjes së rënë dakord midis ceap dhe Fondacioni PALMARES, në përgjigje të kërkesës për sqarim 2/2014 Kliko mbi imazhin për të parë e Dok. Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Ekspozita Photography - agjent kembe kupton

e-flyer ekspozitë muze i zi

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar.

Akt ndër-fetare për përvjetorin e shtatë të Komisionit për Luftën Fetare Intolerancës (CCIR)

Akt ndër-fetare për përvjetorin e shtatë të Komisionit kundër intolerancës fetare

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Ekspozita e fotografive - Hiking çelësi për të kuptuar

e-flyer-ekspozimit

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar