Journal Griot

Komunikimi është një shqetësim i vazhdueshëm i Qendrës së Përbashkët të margjinalizuara popullsive. Gazeta "Griot" është një formë e ndërveprimit në mes të sektorëve të ndryshëm të shoqërisë sonë. Publikimi i saj është tre muaj.

One Response to Griot Journal

  1. Ana Valeria ka thënë:

    Shumë mirë!
    Happy Birthday !!!!!!!!!!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet Fusha e kërkuar janë shënuar *

Imagem CAPTCHA
Refresh Image

*

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>