Debati Silas Malafaia Ndizet në programin Moral.

morali, shtet laik, CCIR

Pastor Sila Malafaia premtuar dhe programi "Në morale" këtë të enjte (1) ka pasur një "debat të nxehtë". Edhe pse ishte i shkurtër, dy orë për 35 minuta, programi Pedro Bial, e cila është regjistruar më 13 korrik, ishte një nga më të biseduar rreth në rrjetet sociale.

Takimi në mes të Ungjillit Silan Malafaia me babalorixá Ivanir dos Santos, Jorjão prifti dhe president i shoqatës më të madhe e ateistëve në Brazil, Daniel Sotto-Kryetari i Bashkisë, për të diskutuar mbi temën laike Shtetin erdhi në jetë ndër trendet e Twitter me hashtag # NaMoral.

Burimi / Kliko Portal
Lexoni përmbajtjen plotë KETU

Lini një Përgjigju

Fushat Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet e kërkuar janë shënuar *

Imagem CAPTCHA
Refresh Image

*

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>