Suksesi i Kulturës Pikës së JPA Afrocultural më 20 nëntor

CULIN_RIA AFRO

Suksesi i ngjarjes mbajtur kaluar 20 nëntor Dita Kombëtare Zi Ndërgjegja në sheshin Merck, në bashkëpunim me JPA Afrocultural Kulturës Point do të kishte qenë i pamundur pa mirëkuptimin dhe solidaritetin e komunitetit lokal.

Ngjarja tha na lejohet për të paguar haraç në shkollat ​​Victor Meireles Komunal, Renato Leite dhe Nelson Rodrigues nga aplikimi përkatës të punës të Ligjit 10,639 / 03, i cili përcakton historinë e mësimdhënies së afrikane dhe Kulturës afro-brazilian. Janë dhënë ndershëm përmend Rosimere da Fonseca dhe Sa, Drejtor, Wagner Vieira Barbosa, Zëvendës Drejtor, dhe Maria Luiza Jussim, Koordinator Arsimore, të gjitha Vitor Meireles. Nga Renato Drejtori Leite Victor Hugo Almeida dhe Koordinatorit të Projektit Arsimore për Rini dhe Arsim të të Rriturve, Marcela Oliveira. Nga Nilson Drejtori Rodrigues Monica Campos Maranhão. Aktori Toni Tornado u nderua për kontributin e rëndësishëm për ruajtjen e kulturës Zi, nëpërmjet muzikës Zi

Në vitin 2015 Kultura Pika JPA Afrocultural do të forcojë marrëdhëniet me komunitetin dhe aktivitetet do të ruhet. Shiko për më shumë informacion dhe për të marrë pjesë në punëtori dhe ngjarje të projektit. Ndiqni agjendën tonë për këtë vend dhe në rrjetet sociale dhe facebook.

Kliko KETU dhe të shohin përmend nderuar.

Fotografitë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet Fusha e kërkuar janë shënuar *

Imagem CAPTCHA
Refresh Image

*

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>