Fotografi tags: Black Ball mira

Ivanir dos Santos duartrokitur Ball Mirë Zi

IMG_4742236240572

"Lëvizja e zezë në 70 dhe 80 u artikuluar nëpërmjet topat e zezë," tha këshilltari strategjik për Qendrën Koordinuese të Popullsisë (ceap), Ivanir dos Santos, i cili, në natën e shtunë (14) për 1.500 njerëz

Black Ball Mirë

Picture 005

Kërkimi për vende alternative për argëtim në Rio de Janeiro ka sjellë një audiencë të re në Pedra bërë Sal. Samba, rap, hip hop, r & b, bukuri, ndër ritmet tjera endet lirshëm në "Black Ball mirë", një ngjarje të mbajtur çdo muaj nga