Arkivi Tag: Festimi

CCIR feston ditëlindjen me akt ndër-fetar dhe homazh ndaj Dragoit Detit

CAMERA GEDSC DIGITAL

Në një atmosferë feste, përfaqësues të ndryshëm të shoqërisë fetare dhe civile morën pjesë në Kishën e Zojës së Rruzare dhe Shën Benedikti i Zi Men, këtë e shtunë, mars 29, për të përkujtuar përvjetorin e shtatë të Komitetit për të luftuar

CCIR feston Ditën Kombëtare Kundër intolerancën fetare të fesë në tempullin e Perëndisë

CAMERA GEDSC DIGITAL

Komisioni kundër intolerancës fetare (CCIR) ka marrë pjesë në mbrëmjen e 21 Janar - Dita Kombëtare Kundër Fetare Intolerancës - kultit të nxitur nga udhëheqësit e Fesë së Perëndisë. Takimi ka ndodhur disa priftërinj

Dita Kundër Kombëtare Fetare Intolerancës do të festohet në Cinelândia dhe Campo Grande

Dhe një herë-flyer_sem

Tregon datën shenjë me artistë nga shumë besime në natën të janarit 24; akt ndër-fetare është Zone West Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar Në vitin e plotë 2000, një priftëreshë e Candomblé ndërroi jetë për shkak të një lemeri të madhe,

Ceap do të ketë aktivitete të rëndësishme nga Dita e Zi Vetëdijësimi

lirimin image zi Brazil

Festimi fillon nesër me panairin kulturor në Zonën e Veriut. Emrat e madhe nga skena politike do të marrë pjesë në seminarin në 26 Qendra për artikulimin e margjinalizuara Popullatat (ceap) do të festojë Ditën e Zi Vetëdijes me dy ngjarje të mëdha gjatë