Tag skedë: Tribute

Javën e vetëdijes zi. Tribute to Solano Trinisë, Carolina Maria de Jezusit dhe Profesor José Marinho

dosje web (2)

Kliko imazhin për ta zmadhuar Klikoni KETU për të parë orarin në formatin PDF.

Fëmijët dhe adoleshentët nderojmë Ivanir dos Santos

Ivanir

Babalawo Ivanir dos Santos u nderua këtë të hënë me 10 nëntor, me titullin e "muajit Drejtues" për fëmijët dhe të rinjtë që studiojnë dhe marrin ndihmë tjetër e Shoqatës së Asistencës për Social Shkaqet Hill

Mandela është i nderuar ceap dhe VSM

IFCS UFRJCEAP 028

Popullatat Center margjinalizuara Artikulimi (ceap) dhe Sekretariati Shtetëror i Mjedisit (VSM) i kryer në mëngjes të 19 dhjetorit, akt ndër-fetar rëndësia e ish-presidentit të Afrikës së Jugut Nelson Mandela, i cili vdiq në ditën e fundit 05.

Haraç për të Nelson Mandelës - 19 dhjetor

Nelson Mandela

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Haraç për të Nelson Mandelës

Haraç për të Nelson Mandelës

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Ceap dhe SEA do të veprojë në nder të Mandelës në Largo da Carioca

www.wireimage.com (web site)

Popullatat Center margjinalizuara Artikulimi (ceap) dhe Sekretariati Shtetëror i Mjedisit (SEA), përmes lidhjeve të tij të projektit të Diversitetit - Superintendency e Arsimit Mjedisit (damar) - nxisin aktin në nder të Nelson Mandelës. Takimi do të zhvillohet

Babalawo Ivanir dos Santos merr nderin në kishë ungjillore

CAMERA GEDSC DIGITAL

Këshilltar strategjik për Qendrën Koordinuese të Popullsisë (ceap) dhe bashkëbisedues Kundër Fetare Komitetit Intolerancës (CCIR), babalawo Ivanir dos Santos, ka qenë më 23 nëntor, në Kisha Ungjillore zërin e Perëndisë, në zonën e studiuar,