Fotografi tags: intolerancë fetare

Viktimat në Niger ka solidaritet

540x350_niger

Komisioni Kundër Fetare Intolerancës (CCIR) Viktimat në Niger ka shprehur solidaritetin The solidaritetin CCIR me viktimat - dhe familjet e tyre - Sulmet e shkaktuara nga intoleranca fetare në Niger fundjavën e kaluar. Në total të 10

Ministri i SDH, Ideli Salvatti, merr pjesë në kolektivin

Ministri i SDH, Ideli Salvatti, merr pjesë në kolektivin

Kërkimin për pushtet është prapa intolerancës fetare. Deklarata në këtë drejtim është bërë nga Ministri i Sekretariatit të Drejtat e Njeriut të Kryesisë, Ideli Salvatti, gjatë një takimi me kryetarin e Komisionit Luftën kundër Intolerancës

Intolerancën fetare projekt pushtet fshehur

07 intolerancës fetare

"Koha vërejtur në vend kërkon që lufta kundër intolerancës jetë sa më i gjerë të jetë e mundur." Deklarata u bë të enjten, në Niterói (RJ), Babalawo Ivanir dos Santos, gjatë Seminar porotë Shtetit dhe Fetare Lirisë,

Ivanir dos Santos tërheq vëmendjen për të intolerancës dhe Ligjit 10,639 në seminar CNAB

CAM00338

Këshilltar strategjik për Qendrën Koordinuese të Popullsisë (ceap), babalawo Ivanir dos Santos, ishte në seminar përgatitor për afrikano-brazilian Kongresit Kombëtar (CNAB), i cili ndodhi të shtunën (12), Cutural Center Top Hat, zorrës, Zona në veri të Rio.

Në Shkollën e Magjistraturës, debat intolerancën merr llogari

2014060414455000

Debati mbi intolerancën arritur në brigjet e akademitë. Këtë mëngjes, e mërkura (Qershor 4), temë u bazuar në leksion "Liri dhe Intolerancës Fetare në Brazil", të promovuar nga Shkolla Gjyqësor të Rio de Janeiro, të vendosura në

"Intolerant, që nuk është?" Diskuton paragjykimin me studentët e Punës Sociale

Picture 002

Intolerant, që nuk është? Kjo ishte tema e seminarit të mbajtur të enjten, më 30 maj në PUC Rio, nga studentët e semestrit të fundit të punës sociale. Këshilltar strategjik në Qendrën për Koordinim të Popullsisë (ceap)