Tag skedë: Mobilizimi

CCIR është i pranishëm në Aktin Publik nga 21 vitet e masakrës së Candelaria

Picture 041

Lëvizja "Candelaria Never Again!" Promovuar kjo e mërkurë, korrik 23, një seri e ngjarjeve publike në kujtim për 21 vitet e masakrës që tronditi vendin në vitin 1993. Dhjetra njerëz,, përfaqësues civil politike dhe pjesëmarrësve në projekte sociale

National Mobilizimi Pro-Shëndeti i Popullsisë Zi

National Mobilizimi Pro-Shëndeti i Popullsisë Zi

Kliko lidhjet më poshtë për të shkarkuar dosjen Cartaz_mobilizacao_populacao_negra_ceap + marcador_mobilizacao_populacao_negra_ceap postera postal_mobilizacao_populacao_negra_ceap