Arkivi Tag: Nelson Mandela

Mandela merr ceap haraç dhe VSM

IFCS UFRJCEAP 028

Qendra për artikulimin e margjinalizuara Popullatat (ceap) dhe Sekretariati Shtetëror për Mjedisin (SEA) mbajtur në mëngjesin e 19 dhjetorit, akt ndër-fetare nga rëndësinë e ish-presidentit të Afrikës së Jugut Nelson Mandela, i cili vdiq në ditën e fundit 05.

Tribute to Nelson Mandela - 19 dhjetor

Nelson Mandela

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Tribute to Nelson Mandela

Tribute to Nelson Mandela

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Ceap dhe SEA do të veprojë në haraç të Mandelës në Largo da Carioca

www.wireimage.com (web site)

Qendra për artikulimin e margjinalizuara Popullatat (ceap) dhe Sekretariati Shtetëror për Mjedisin (VSM), nëpërmjet lidhjeve të saj të projektit Diversitetit - mbikëqyrje e Arsimit Mjedisit (damar) - nxisin aktin në nder të Nelson Mandelës. Takimi do të zhvillohet