Fotografi tags: Racizmit

Ivanir dos Santos flet mbi në mbi racizmin, qasje në shëndetësi dhe intolerancës

Ivanir

Mungesa e përdorimit të urtësisë tradicionale dhe popullore në politikat e shëndetit publik u komentuar nga Babalawo Ivanir dos Santos në debatin sot mbi qasjen e zezakëve në kujdes shëndetësor, racizmit dhe intolerancës fetare, sponsorizuar nga Instituti Kombëtar

Vështirësia në diskutimin racizmit dëmton arsimin

racizëm

Asnjë kurrikulit Edukata fetare do të japin llogari për të gjitha specifike për këtë temë. Opinion ishte shprehur nga Profesor Sandra Gurgel, sistemin shkollor bashkiak dhe shtetit në Kongresin Histori, përvojë fetare dhe demokracisë. Në analizën e