Fotografi tags: Seminar

Volta Redonda përsëri merr seminarin "Lay Shtetit dhe liri fetare"

DSC04839

Në 28, i Volta Redonda Arsimit Komunal (SME) dhe Qendra Koordinuese Popullsia (ceap) i kryer në partneritet, seminari "Lay Shtetit dhe Liria Fetare", për të diskutuar çështjet që përfshijnë

Seminar - shtet laik dhe mbrojtja e lirisë fetare

Seminar - shtet laik dhe mbrojtja e liberade fetare

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Klasat Seminar hap Kursi i trajnimit për mësuesit në Nova Iguacu

IMG_0891_menor

Në këtë të shtunën, më 26 korrik, ka pasur një takim të rëndësishëm për zonën Baixada Fluminense e arsimit. Kampusi Nova Iguaçu Universiteti Federale Rural i Rio de Janeiro (UFFRJ) pret seminarin "rrugët për një arsimim demokratik - By

Seminar - Përvojat afro-brazilian në Menaxhimin Publik dhe fillimin e librit

Emrat Seminar

Diversiteti fetar, Demokracia dhe Shteti Laik

punishte

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar