Afati i Marrëveshjes rënë dakord ndërmjet ceap dhe Palmares Foundation

ExtratoProposta

ExtratoProposta Afati i Marrëveshjes rënë dakord ndërmjet ceap dhe Fondacioni Palmares, në përgjigje të kërkesës për sqarim 2/2014
Kliko mbi imazhin për të parë Doc.

Kliko mbi imazhin per ta zmadhuar

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet Fusha e kërkuar janë shënuar *

Imagem CAPTCHA
Refresh Image

*

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>